top of page
  • w-facebook

Foto's Carine Jansseune

Contact Us
Corporate Training
Training Tips
One on One

 

TIJDRIT voor wielertoeristen - 17,5 km op 7 mei

 

 

STARTLIJST ONLINE (zie menu "startlijst")

PRAKTISCHE INFO

Route : U bereikt de start het makkelijkst door de E40 tot in Oostende te volgen, vervolgens richting Bredene te rijden en 1 km verder, na de tunnel, rechts richting Brugge te rijden.

Parkeren : er zullen allicht te weinig parkeerplaatsen zijn aan de roeiclub. Er is voldoende plaats in de buurt, bvb in de Prinses Elisabethlaan : steek de brug waaraan gewerkt wordt over en sla meteen links af.

Inschrijven : vanaf 12 uur in het clublokaal van de KRNSO. U krijgt daar een nummer voor op de helm en een chip inclusief velcro (dient rond de enkel gedragen te worden). Dit is een huurchip en moet dus na de wedstrijd ingeleverd worden.

Verkennen : het parcours wordt verkeersvrij gemaakt vanaf 12u - 12u30 en U heeft tijd tot 13u30 om het te verkennen.

Starten : U moet zich tijdig aanmelden op het startpodium. OPGELET : om het startpodium te bereiken moet het parcours gedwarst worden. Kijk dus goed uit en volg de eventuele aanwijzingen van de seingever.

Parcours : vanaf het startpodium moet gedurende 50 meter het fietspad gevolgd worden, dit zal goed aangeduid staan. In de bochten en ter hoogte van start/finish is de rijbaan ingericht met verkeerskegels : wie niettemin een bocht afsnijdt wordt geschrapt uit de uitslag. Het correct volgen van het parcours is essentieel voor uw eigen veiligheid...

Er worden TWEE ronden gereden : het keerpunt na de eerste ronde bevindt zich 300 meter voorbij de start/finish.

Na de aankomst moet U het parcours verlaten via de brug ter hoogte van het keerpunt. Een medewerker zal op dat moment de chip recupereren.

Douches : deze zijn ter beschikking in de roeiclub !

Naturaprijs : elke deelnemer ontvangt twee nummers van het knappe wielertijdschrift Bahamontes ter waarde van € 19,90. Zie www.bahamontes.be

 

 

 

bottom of page